Solidariteitskoor Kantikune

Zin om mee te zingen ?

Dat komt goed uit want Kantikune is altijd blij met nieuwe leden ! We repeteren om de 2 weken op dinsdagavond (20u-22u) in Zaal Heiwind, Hasseltse Beverzakstraat 218 in Kiewit-Hasselt.

Elk jaar zijn er verschillende instaprepetities. We beginnen dan telkens met een nieuw, niet al te moeilijk lied zodat nieuwkomers onmiddellijk mee kunnen.

Best geef je vooraf een seintje aan onze dirigent, Hugo Keunen op 011/82.49.52

EX-LEDEN VAN PATI PATI EN AMAHORO

Ben je afgestudeerd en zoek je om verder in eigen streek wereldmuziek te zingen, klop dan zeker bij ons aan ! Je bent van harte welkom !

MUZIKALE KWALITEIT

Kantikune hecht ook veel belang aan muzikale kwaliteit, zonder daarom perfectie na te streven. Kennis van notenleer is handig maar geen vereiste voor onze koorleden. Muzikaal talent krijgt volop ruimte. We hebben een aantal muzikanten in onze rangen die bepaalde liederen begeleiden. Enkele etnische instrumenten versterken de authentieke klanken van liederen uit het Zuiden. Sommige liederen worden door kleine groepjes of solisten gebracht. Zo wordt een optreden van Kantikune een gevarieerd muzikaal geheel.

GROEPSGEBEUREN

Als koor willen we permanent werken aan een goede sfeer in de groep. Samen beleefden we reeds sterke ervaringen van verbondenheid, enthousiasme, bekommernis om elkaar, vriendschap, openheid, ... gastvrijheid.

LIDGELD EN VERZEKERING

Het lidmaatschap van Kantikune is € 15,00 / jaar (richtprijs). Onze werkingskosten worden gedekt door een minimum van een 5-tal optredens per jaar. We zijn aangesloten bij Koor & Stem en daardoor is ook iedereen verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen.

Is zingen iets voor jou ?

Lees dan hier verder en mocht je nog vragen hebben, mail dan naar info@kantikune.be.

Optreden aanvragen ?

Zou je graag Kantikune vragen om een plaatselijke aktiviteit te verzorgen of een workshop samenzang te organiseren, kijk hier verder.

Webmaster

Gelieve vragen, problemen en / of suggesties in verband met de website te richten aan de webmaster

Interessante links 

  • Solidariteitskoren

    Check hier de websites van andere solidariteits-, wereld- en strijdkoren. 

  • Organisaties

    Organisaties die we steunen of mee samenwerken.

  • Klik op het icoontje en volg ons op :  facebook